luni

„Să știți că păcatul vostru vă va ajunge.“


   O doamnă foarte înstărită găsi într-o zi la intrarea casei ei o colivie de păsări cu un porumbel în ea. Telefonic i s-a pretins să lege imediat de piciorul porumbelului o anumită sumă de bani și să-i dea porumbelului drumul să zboare. Dacă nu va da urmare acestei solicitări, casa ei va lua foc în următoarele zile.
   Această doamnă anunță imediat poliția. De piciorul porumbelului a fost legată o bentiță colorată, lungă, iar două elicoptere de poliție au avut misiunea de o observa exact zborul lui. După ce a fost eliberat, porumbelul a zburat ca o săgeată spre porumbarul lui. Bărbații din elicoptere au putut observa totul foarte bine și chiar să facă o fotografie de la porumbarul, în care a zburat porumbelul.
   Mașina de poliție, care a venit în urma elicopterelor, a fost informată prin radio. Polițiștii au găsit în casa respectivă doi frați foarte preocupați să desprindă bentița colorată de la piciorul porumbelului. Au fost arestați imediat. Dar ei au protestat și au spus: „Acesta nu este porumbelul nostru, el a zburat din întâmplare în porumbarul nostru.“
   Ofițerul de poliție a ordonat să se testeze acest lucru. Porumbelul a fost lăsat din nou să zboare de la o anumită depărtare; acesta s-a întors țintă în porumbarul celor doi bărbați. Încercarea s-a repetat de trei ori cu același rezultat. La sfârșit, cei doi frați au fost dovediți ca fiind vinovați și au admis că au încercat un șantaj.

   „ ...să știți că păcatul vostru vă va ajunge“, așa spune Dumnezeu în Numeri 32, versetul 23.
   Poate te simți neliniștit, nefericit și vinovat, pentru că simți în interiorul tău că Dumnezeul cel sfânt va cere socoteală cumva, cândva și undeva despre viața ta.
   Este lipsit de sens să-ți tăgăduiești propria vină, așa cum au făcut cei doi bărbați: „Acesta nu este porumbelul nostru.“ Fii sigur, păcatele tale te vor ajunge!
   Dar nu este minunat să auzi că Dumnezeu a trimis un Mântuitor, pentru a îndepărta vina noastră?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu