duminică

Isus este minunat


   Domnul Isus are multe nume și unul dintre ele este „Minunat”. Într-adevăr, El este Minunat, pentru că ne iubește și Și-a dat viața pentru noi toți.
   El ne iubește pe fiecare, mai mult decât ne iubește mama, tata, bunicul sau bunica. Dragostea Lui este atât de mare, încât cuprinde întreg pământul, cu milioanele de oameni – buni sau răi.
   Într-un sat trăia odată o femeie săracă, care avea o fată, pe nume Evelina. Ea a trimis fata să lucreze la oraș într-o familie bogată, ca să câștige ceva bani.
   Ajunsă în oraș, ea a început să ducă o viață păcătoasă și a uitat de mama ei. Nu i-a trimis nicio veste și niciun ban timp de trei ani de zile. După trei ani, însă, ea și-a a dus aminte de mama ei și s-a hotărât să se întoarcă acasă.
   Pe la miezul nopții, a ajuns pe ulița copilăriei și inima ei bătea cu putere. Dar ce mirare a cuprins-o când a găsit poarta și ușa casei larg deschise și în geam lampa era încă aprinsă... Pășind cu sfială pragul, a auzit o voce, care a strigat:
   - Evelina, tu ești?
   - Mamă! a răspuns ea. Ce s-a întâmplat? De ce poarta și ușa sunt deschise? Și de ce ai lumină în casă la ora aceasta? Și cum de-ai știut că sunt eu?
   - Draga mea fată, a răspuns mama, de când ai plecat tu, te-am așteptat zi și noapte cu poarta și ușa larg deschise și cu lumina aprinsă. Bine ai venit acasă, draga mea...!
   O, ce mare dragoste are o mamă pentru copilul ei! Și totuși, dragostea Domnului Isus pentru fiecare dintre noi este mult mai mare. El îi așteaptă de ani de zile pe oameni să se întoarcă acasă. Ușa mântuirii este încă deschisă și oricine se întoarce la El poate intra pe poarta cerului, în rai. Domnul Isus este minunat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu