duminică

Calea spre cer

   Un om de afaceri din Scoţia, care se afla într-o călătorie cu maşina sa prin oraşul Kilmacolm, opri şi întrebă un poliţist care este drumul corect spre Glasgow. Cel întrebat i-a dat informaţia dorită şi a adăugat prietenos:
   - Vă rog să mă scuzaţi, cunoaşteţi calea spre cer?
   - Nu, dădu negativ din cap domnul din maşină.
   - Isus spune: „Eu sunt calea“, explică serios poliţistul.
   Omul de afaceri ridică fereastra şi merse mai departe. Dar cuvintele bărbatului nu-i ieşeau din minte.
   Când şi-a terminat afacerile în Glasgow, a pornit spre casă. Pe drum avu un accident de circulaţie ca urmare a poleiului de pe stradă şi a fost dus foarte grav rănit la spital. Mai trăi doar câteva zile.
   Două săptămâni mai târziu, veniră doi tineri în costume negre la poliţia oraşului din Kilmacolm şi întrebară de acel poliţist care a arătat tatălui lor calea spre cer. Tatăl îi rugase cu scurt timp înainte de moartea lui, să meargă imediat la Kilmacolm şi să-i mulţumească în numele lui pentru indicaţia cu privire la necesitatea mântuirii. Ei i-au adresat mulţumirea tatălui lor şi i-au spus bucuroşi: „Tatăl nostru v-a înţeles şi acum este în cer!“

   Dacă tu încă nu-L cunoşti pe Domnul Isus ca şi calea spre cer, atunci vino astăzi la El, căci nu ştii dacă mâine vei mai trăi. Şi dacă eşti proprietatea Lui, atunci nu amâna ca să spui şi altora despre El, Mântuitorul lumii, Calea spre cer!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu