duminică

O scrisoare pentru Martin



   Martin a primit o scrisoare: cât s-a bucurat! Ce să facă cu ea? O va pune pe o etajeră, ca să se poată aduna pe ea tot mai mult praf? Nu, stătea foarte liniştit şi o citea. Tot ce era scris în această scrisoare l-a bucurat şi l-a încălzit ca o rază de soare.
   Bunica îi trimitea veşti: ea îi povestea despre ţara îndepărtată în care locuia... Ea îl îndemna de asemenea pe Martin să fie cuminte şi îi explica cum trebuie să înceapă.
   Ştii că şi pentru tine este o scrisoare? Da, ea a fost scrisă de Cineva, pe care nu Îl poţi vedea, dar care te iubeşte foarte mult. Este Biblia... ea a fost scrisă, pentru ca tu să-L poţi cunoaşte pe Domnul Isus. El doreşte să te ajute, ca să fii cuminte.
   Nu uita să citeşti în fiecare zi câteva versete în Biblie (sau în Noul Testament sau într-o Evanghelie). Nu neglija scrisoarea aceasta cea mai importantă, care te pregăteşte pentru cer!

„Din pruncie cunoşti Sfintele Scripturi, care pot să-ţi dea înţelepciunea care duce la mântuire, prin credinţa în Hristos Isus.“ (2 Timotei 3.15)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu