luni

... mai alb decât zăpada



   Mulți oameni se bucură, dacă ninge în vacanța de Crăciun. Mai ales copiii sunt bucuroși, dacă pot să zburde în aceste zile prin zăpadă. Dar această dorință nu este îndeplinită totdeauna.
   Totuși, există ceva mult mai frumos decât zăpada albă: o inimă albă. Prin gânduri, cuvinte și fapte păcătoase, fiecare om este necurat în ochii lui Dumnezeu. Dar există un mijloc minunat pentru curățire: sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăță de orice păcat (1 Ioan 1.7).
   Drag cititor, dacă recunoști sincer păcatele tale în fața lui Dumnezeu și te rogi: „Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule“ (Psalm 51.10), El îți dăruiește iertarea păcatelor tale. Atunci poți să-I mulțumești Domnului Isus, că El a murit și pentru tine la cruce, și poți să intonezi alături de cei răscumpărați cântarea de laudă: „A Lui, care ne iubește, care ne-a spălat de păcatele noastre cu sângele Său...: a Lui să fe slava și puterea în vecii vecilor! Amin“ (Apocalipsa 1.5-6).
   Splendoarea albă de iarnă dispare curând, dar o inimă albă are o existență veșnică. Ea are o strălucire, care nu încetează niciodată și pe care nu o distruge nimic niciodată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu