marți

Cadouri



   Ai primit vreun cadou în ultimul timp? Cu siguranţă, te-ai bucurat. De cele mai multe ori se întâmplă aşa că şi cel care dăruieşte se bucură când dă ceva.
   Există cadouri mari şi mici. Aceasta nu înseamnă că un cadou mare trebuie să fie mai scump şi unul mic mai ieftin. Adesea se întâmplă că un cadou mare este foarte preţios pentru cel care îl dăruieşte. Imaginează-ţi că tu ai dărui jucăria ta cea mai îndrăgită, atunci cadoul ar avea pentru tine o foarte mare valoare. Şi vei fi desigur trist, dacă cel care îl primeşte l-ar lăsa deoparte. Aşa mi s-a întâmplat şi mie. Şi acum m-aş gândi mai bine dacă aceluia îi voi mai dărui vreodată ceva.
   Cunoşti cadoul cel mai mare care s-a făcut vreodată? Este Domnul Isus. Dumnezeu L-a dăruit pe singurul Său Fiu nouă oamenilor. El L-a trimis pe pământ ca marele Său cadou pentru noi. Avem aşa mare nevoie de acest cadou!
   Fără Domnul Isus mergem veşnic în pierzare. Tu nu poţi «să-L laşi deoparte». Trebuie să te hotărăşti: vrei să-L accepţi astăzi – da sau nu.
   Şi dacă Îl cunoşti deja ca Mântuitorul tău, atunci gândeşte-te încă o dată la prietenii tăi, care trec pe lângă cel mai mare cadou fără să-i dea atenţie.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu