duminică

Trezeşte-te! Eşti regină!

   Cum ar fi dacă ai fi trezită la miezul nopţii şi ţi s-ar spune că eşti o regină? „Mie nu mi se va întâmpla cu siguranţă aşa ceva“, vei spune. Nu, nici eu nu cred că ţi s-ar putea întâmpla aşa ceva, dar odată s-a întâmplat aşa ceva.
   Este vorba despre regina Victoria, care într-o noapte s-a trezit şi a aflat că este regina Angliei. Avea abia şaptesprezece ani şi trebuia să poarte acum pe umerii ei tineri povara grea a răspunderii. Dar tânăra regină a cunoscut pe Cineva, care era mai mare decât ea, care a fost cu ea în timpul domniei ei îndelungate şi i-a câştigat respect şi onoare cum doar puţini domnitori au parte. Acest „Cineva“ a fost Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu, pe care ea L-a primit în credinţă ca Salvatorul ei. Pentru că şi o regină a făcut păcate, exact ca tine, şi are nevoie de iertare. Acum aştepta revenirea Mântuitorului.
   „Nădăjduiesc că Domnul Isus va reveni în timpul domniei mele“, a spus într-una din zile. Când a fost întrebată de ce, a răspuns: „Ca să pot pune coroana mea la picioarele Lui.“
   Poate tu nu vei fi niciodată un rege sau o regină, dar tu poţi să-L cunoşti pe Salvatorul reginei Victoria, care Şi-a dat viaţa Lui pentru ea şi pentru tine. Vrei să-I încredinţezi Lui acum şi viaţa ta?
   Recunoaşte în faţa Lui toate păcatele tale. Crede cu tărie că El a suferit şi a murit la cruce şi pentru păcatele tale. Fă acest lucru acum şi mulţumeşte-I Salvatorului tău din inimă pentru aceasta. Atunci El te va lua şi pe tine în cer când va veni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu