vineri

Halterofilul



   Era un halterofil plin de succese şi câţiva ani a fost activ în sportul de performanţă. Dar apoi, boli şi răni l-au dat înapoi, astfel încât a renunţat la sport şi a început să lucreze într-o mină. Acolo era angajat şi un credincios.
   Într-o zi, acesta îi spuse halterofilului: „Tu eşti catolic, dar Biblia nu o cunoşti cum trebuie! Să punem pariu?“ Acest cuvânt l-a atins pe sportivul de odinioară. Când a plecat acasă de la schimbul de lucru, l-a cuprins o dorinţă interioară, a scos o Biblie care zăcea pe raft. Timp de o săptămână a citit-o în întregime.
   Odată a petrecut aproape toată noaptea citind Biblia. Dimineaţa a plecat mult prea târziu de acasă pentru a ajunge autobuzul, cu care mergea în mod normal la lucru. Atunci i-a venit următorul gând în minte: „Du-te totuşi; vei ajunge punctual.“
   În această situaţie s-a rugat lui Dumnezeu: „Dacă exişti cu adevărat, atunci să îmi arăţi astăzi că exişti!“ Deodată a trecut un autobuz gol, care a oprit pe neaşteptate, a deschis uşa pentru sportiv şi l-a dus la intrarea în mină, fără ca sportivul să trebuiască să-i spună ceva.
   Dumnezeu i S-a arătat! Nu a mai durat mult timp, iar vestea de la cruce l-a copleşit pe acest bărbat. El a ştiut că era un păcătos şi L-a acceptat în credinţă pe Isus Hristos şi jertfa Sa de ispăşire. Printr-o singură propoziţie a credinciosului, sportivul a ajuns la o trezire adevărată în această mină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu