vineri

O scrisoare care a fost spre binecuvântare



   Cât de important este să facem totul cu Domnul Isus şi să ne lăsăm conduşi de El şi în scrierea de scrisori, ne învaţă următoarea istorioară:

   Înainte cu câţiva ani, Anişoara, care Îl iubea pe Domnul Isus, le-a scris părinţilor ei. Ea preamărea în scrisoare dragostea şi îndurarea Domnului Isus, care merge după cei pierduţi până îi găseşte.
   Scrisoarea a fost insuficient adresată. Pentru că pe plic a lipsit adresa expeditorului, scrisoarea a fost deschisă oficial în Berlin, unde fusese trimisă.
   După aproximativ 8 zile, fata a primit înapoi scrisoarea ei. Era anexat un bileţel cu următorul conţinut: „Am deschis oficial scrisoarea dumneavoastră, pentru a stabili cine este expeditorul. Permiteţi-mi observaţia că rândurile dumneavoastră au fost spre binecuvântarea mea. Aţi scris aşa de frumos către părinţii dumneavoastră şi aţi spus acolo despre Păstorul cel bun care a mers după dumneavoastră pentru a vă salva. Doresc să vă spun că bunul Dumnezeu m-a găsit prin această scrisoare şi pe mine, o oaie rătăcită.
Un funcţionar al poştei din Berlin.“
  
      Ce scrii tu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu