luni

Totul gratuit


   - Ia uite, Ela, ce de bunătăți! a spus micuțul Ionel surorii sale.
   Copiii stăteau în fața unui stand cu tot felul de produse dulci: prăjiturele pe farfurii mici de hârtie, fructe, sucuri proaspete de fructe și alte produse ademenitoare.
   Un bărbat, care a observat copiii, i-a întrebat:
   - Ce v-ați dori cel mai mult din aceste produse? Ați dori strugurele mare și frumos sau ați dori mai bine altceva?
   - O, da, cel mai mult ne-am dori strugurele mare! au exclamat cei doi copii.
   Domnul a dat vânzătoarei o bancnotă de 10 lei și ea i-a înmânat strugurele mare și frumos pe o farfurie de hârtie. Domnul le-a întins copiilor uimiți strugurele. Apoi i-a întrebat:
   - Cât ați plătit pentru strugure?
   - 10 lei, a răspuns repede Ionel.
   - Într-adevăr?
   - Nu, a spus Ela, noi n-am plătit nimic pentru el.
   - Așa este, a spus domnul, și totuși, strugurele mare și frumos vă aparține acum vouă.
   Apoi, domnul le-a vorbit celor doi copii despre ceea ce a făcut Dumnezeu pentru a le dărui iertarea și viața veșnică oamenilor păcătoși, care meritau moartea și judecata. El le-a spus:
   - Ceea ce vrea Dumnezeu să ne dăruiască, El ne dă gratuit. Știți voi ce înseamnă aceasta? El dorește să ne facă fericiți, iertându-ne păcatele. El L-a trimis pe Fiul Său preaiubit, Domnul Isus, ca El să sufere și să moară la crucea de pe Golgota pentru păcatele oamenilor. Acum Dumnezeu iartă toate păcatele celui care îl roagă și îi dăruiește gratuit bucuria, fericirea, pacea în inima și viața veșnică.
   Nu vrei să primești și tu de la marele Dumnezeu această bucurie, fericire și pace?
   Poți să le primești toate acestea chiar astăzi, dacă te rogi cu sinceritate, ca Domnul Isus să-ți ierte păcatele. Atunci poți crede din toată inima că Domnul Isus a suferit pedeapsa pentru păcatele tale și că El a împlinit totul. Atunci Dumnezeu îți va dărui gratuit pe acest pământ o inimă fericită și îți va da o loc în cer.
   Nu este minunat? Totul gratuit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu