luni

Inima ta

 

   Elevii unei școli duminicale recitaseră în fața publicului adunat diferite versete și texte învățate pe de rost. Aceste versete aveau ca subiect ochii noștri, gura noastră, urechile, mâinile, picioarele noastre și inima noastră.

   Învățătorul școlii duminicale a luat cuvântul și i-a întrebat pe copii: „Am învățat că noi creștinii trebuie să fim atenți la toate aceste părți ale corpului. Dar de o anumită parte trebuie să avem grijă în mod deosebit. Care este aceasta?” După mai multe răspunsuri, s-au pus de acord că este vorba despre inimă, de care trebuie să avem grijă în mod deosebit.

   Da, inima este partea omului nostru interior, din care ies toate gândurile, convingerile și deciziile noastre. Cu inima spunem Da sau Nu lui Dumnezeu și la tot ceea ce ne spune El în Biblie. În inimă luăm cea mai importantă decizie a vieții noastre.

   Pentru că Dumnezeu știe ce însemnătate centrală are inima, El dorește ca noi să i-o dăm Lui. Atunci El scoate tot răul din ea și o umple cu Domnul Isus. Dumnezeu dorește să ne facă fericiți. Dacă Îi predăm Lui inima noastră, atunci El va schimba toată viața noastră spre folosul nostru. Atunci calea vieții noastre va merge într-o direcție bună.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu