duminică

Negru sau alb?

    Filip, în vârstă de nouă ani, era un biciclist pasionat. Întotdeauna străbătea orașul pe bicicleta sa de curse ca un viitor campion mondial. Dar odată s-a aplecat prea mult într-o curbă și și-a pierdut echilibrul. Cu un țipăt puternic, Filip s-a prăbușit la pământ. A căzut pe mâna stângă, cu care încercase să se sprijine în ultimul moment.

   Filip a fost dus cu ambulanța la spital, unde mâna și brațul stâng urmau să îi fie radiografiate pentru o examinare mai amănunțită.

   În secția de radiologie, asistenta i-a explicat ce sunt razele X și ce se întâmplă în timpul radiografierii. Ea i-a explicat că se realizează o imagine, la fel ca la o fotografie. Toate oasele pot fi văzute pe această imagine, iar medicul poate apoi să stabilească dacă sunt în regulă sau dacă există, poate, o fractură. Unele organe, cum ar fi plămânii, pot fi, de asemenea, vizualizate în acest mod.

   La sfârșit, asistenta de radiologie i-a spus lui Filip: "Deci, vezi, tot ce se află în corpul tău poate fi văzut pe o radiografie - doar inima ta neagră nu poate fi văzută pe o radiografie."


   Mai important decât faptul că Filip nu și-a rupt brațul este faptul să nu ai inima neagră. Faptul că ai o inimă albă sau neagră nu poate fi văzut cu ajutorul unei radiografii. Dar Domnul Isus Se uită la fiecare inimă și o cunoaște și pe a ta. El știe dacă aceasta este încă murdară de păcat. Permite-I lui Dumnezeu să ți-o spele în sângele Domnului Isus, mărturisind înaintea Lui păcatele tale. Spune-I: "Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule, ... spală-mă, și voi fi mai alb ca zăpada" (Psalmul 51.10,7).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu