luni

Accident aviatic în zona Ruhr!

 

   Un avion mic cu două motoare, care efectua un zbor de la Hanovra la Düsseldorf, s-a prăbușit pe un câmp de lângă Ruhr, în data de 8 februarie 1988! Toți cei 21 de ocupanți au murit pe loc!
   Cum s-a putut întâmpla așa ceva? Anterior, accidentele aviatice majore se produseseră în general în afara Germaniei. Dar acum aici! A fost, probabil, unul dintre cele mai mari accidente de aviație civilă din Germania.
   Și cum s-a întâmplat? Experții au stabilit că un fulger a paralizat instrumentele, iar pilotul nu a mai putut ține aeronava. Martorii oculari relatează că pilotul încă încerca să tragă aeronava în sus pentru a nu se prăbuși într-o zonă populată.
   21 de persoane au murit în drum spre serviciu sau la locul de muncă! Nimeni nu ar fi bănuit această catastrofă cu câteva minute mai devreme. De asemenea, este ciudat faptul că o furtună puternică de iarnă făcea ravagii chiar deasupra locului în care s-a prăbușit avionul! Câteva sute de metri mai departe, vremea era mult mai bună.
   Au fost oamenii pregătiți pentru o moarte subită? Nu știm. Este interesant faptul că poliția a găsit o Biblie, precum și bijuterii, documente și fotografii în timpul operațiunii de curățare! Poate că printre victime se aflau și credincioși!
   Suntem pregătiți să fim chemați brusc în eternitate? Acești oameni se îndreptau spre locul de muncă. Mulți dintre voi mergeți la școală în fiecare zi și de multe ori nu sunteți conștienți de pericolele în care vă mișcați.
   Cereți în fiecare dimineață protecție Domnului Isus, ca să vă călăuzească pe calea voastră.
   Gândește-te unde ai fi dacă o mașină te-ar lovi brusc și ai fi rănit mortal!
   Și - ce ar găsi poliția în ghiozdanul tău?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu