vineri

Durerea de stomac

 
   Sandra avea treisprezece ani și fusese întotdeauna sănătoasă. Acum, mai ales dimineața, suferea de dureri de stomac. Deși doctorul i-a prescris tablete, durerea nu a dispărut. De aceea, a trebuit să meargă la spital.
   Pediatrul care a examinat-o acolo nu a găsit nimic în neregulă. Toate examinările au fost neconcludente. Medicul s-a gândit chiar dacă Sandra n-ar trebui să fie operată.
   Dar apoi a aflat că Sandra avea o mare întristare: Era mereu tachinată și batjocorită la școală, așa că îi era frică să meargă la școală dimineața. Avea mereu dureri de stomac și greață din cauza anxietății și a îngrijorării sale. De asemenea, îi era teamă să le spună celorlalți despre acest aspect.
   Sandra nu știa că există Cineva căruia Îi poți spune totul. Ea nu Îl cunoștea pe Domnul Isus, care vrea să ne ia toată durerea. Cu bucurie, medicul a putut să-i vorbească fetei despre Cel care o iubește și vrea să o ajute să meargă la școală fără teamă. Domnul Isus a murit pe crucea de la Golgota din dragoste pentru oamenii care sunt departe de Dumnezeu prin păcatul lor. Făcând acest lucru, El a deschis calea, pentru ca oricine vine la El și își mărturisește păcatele să nu piară, ci să aibă viața veșnică (Ioan 3.16). Iar celor care cred în El, Domnul Isus le spune: "Eu sunt cu voi în toate zilele..." (Matei 28.20), chiar și la școală.

   Poate că sunt mulți copii care au o durere de stomac cauzată de frică și de tristețe! Îi îndemnăm să meargă la Domnul Isus, să-I spună Lui necazul lor. El vrea să îi ajute să scăpe de frică. El vrea chiar să le-o ia și să le dea în schimb bucurie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu