sâmbătă

Rămas pe marginea drumului

 

   Sunt sigur că unii șoferi au trecut prin aceeași situație ca și mine acum câțiva ani: Am tot amânat să fac plinul la timp, iar apoi indicatorul de combustibil era deja în zona roșie! Și atunci, m-am gândit: "Va fi de ajuns pentru a ajunge acasă, nu este atât de departe..." - Dar, deodată, mașina a fost smucită și abia am reușit să o opresc pe marginea drumului.

   A fost o situație neplăcută, chiar dacă nu au fost alte neplăceri, pentru că aveam la mine o canistră de rezervă. Dar poate ați văzut și voi vreodată o mașină parcată pe marginea drumului, iar la câțiva kilometri mai departe un șofer singuratic cu o canistră goală în mână în căutarea unei benzinării? Acest lucru este foarte neplăcut! Așadar, este mai bine să realimentăm regulat, adică suficient de devreme, deoarece o mașină are nevoie de combustibil pentru a merge.

   Dar și tu, dragul meu prieten, ai nevoie în mod regulat de "combustibil" pentru viața ta spirituală cu Domnul Isus. Acest lucru îl primești în contactul tău constant cu Domnul Isus. El vrea să-ți vorbească prin Cuvântul Său, Biblia, iar tu poți vorbi cu Mântuitorul tău în rugăciune. Fă-o zilnic! În caz contrar, se poate întâmpla ca viața ta spirituală să "înceapă să se bâlbâie", să îți lipsească puterea și bucuria și chiar să "rămâi pe drum". Nu permite să ajungi așa de departe!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu