marți

Floare parfumată


   A fost odată o fetiţă chineză, care se numea „Floare parfumată“. Familia sa, prietenele sale şi ea însăşi se închinau în faţa unui stâlp de piatră. Acesta era un idol adevărat, cu ochi, dar nu putea să vadă. Mâinile lui nu puteau să ajute, iar urechile lui nu puteau să audă rugăciunile. El nu putea deci să ajute, pentru că nu trăia. Şi totuşi, familia chineză se îndrepta spre el când era în necaz şi îi aducea daruri.
   Un misionar veni în această ţară, şi fetiţa ascultă istorisirile despre Isus, Fiul lui Dumnezeu. Află cum El a venit din cer pe pământ, cum El a vindecat bolnavi şi a iubit copiii.
   În timp ce misionarul istorisea, inima „Florii parfumate“ se umplu cu mare dragoste pentru acest drag Domn Isus. Dar când auzi cum El a fost pedepsit în locul nostru, cum a murit pe cruce, pentru ca astfel tuturor să le poată fi iertate păcatele şi greşelile, plânse să i se rupă inima.
   Misionarul a oprit curând lacrimile fetei. Domnul Isus nu doar a murit, ci Dumnezeu, Tatăl Său, L-a înviat dintre morţi. Acum este iarăşi în cer, iar de acolo priveşte la noi jos şi ne iubeşte.
   Aceasta este vestea bună, minunată, pe care o putem citi în Evanghelie şi pe care trebuie să o vestim tuturor popoarelor: Domnul Isus trăieşte pentru voi în cer, El vă poate salva şi ocroti, şi El vrea să vă ajute în fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu