miercuri

Fiindcă atât de mult...




Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
Ioan 3.16

   Acesta este cel mai cunoscut verset din Biblie. Ce însemnătate are el pentru tine?
   Un bărbat pe nume Richard Baxter a fost adânc impresionat de acest verset. Cuvântul FIECARE din acest verset l-a mângâiat în mod deosebit.
   El povestea deseori: „Dacă Dumnezeu ar fi spus că este har şi viaţă veşnică pentru Richard Baxter, eu fiind un mare păcătos, aş fi crezut că se referă la un altul, care se numeşte ca mine. Dar deoarece Dumnezeu spune în acest verset fiecare, ştiu că el se referă şi la mine.“
   El a înţeles că acest cuvânt i se adresează lui personal. A crezut în Domnul Isus şi a primit viaţa veşnică. Mai târziu a devenit un predicator al Evangheliei.
   Dumnezeu a scris Biblia şi pentru tine, şi pentru mine. El doreşte să o citim. În Cuvântul Său sunt multe lucruri care ne îmbărbătează, ne mângâie şi ne întăresc. Dacă le acceptăm ca fiind scrise pentru noi personal, vom simţi ce mare bucurie este să mergi cu Dumnezeu şi cu Domnul Isus pe cale. Chiar dacă unele lucruri nu se desfăşoară aşa cum vrem noi, putem să ne încredem în Dumnezeu, deoarece El nu face nicio greşeală. El ne-a promis că ne va ajuta şi va fi alături de noi. Să nu uităm un lucru: El ne vrea numai binele!

„Pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică“ (Ioan 3.15).
„Cine ascultă cuvintele Mele şi crede în Cel ce M-a trimis, are viaţa veşnică şi nu vine la judecată“ (Ioan 5.24).
„Pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară“ (Ioan 6.37).
„Dacă păzeşte cineva cuvântul Meu, în veac nu va gusta moartea" (Ioan 8.52).
„Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Şi oricine trăieşte şi crede în Mine, nu va muri niciodată“ (Ioan 11.25, 26).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu