duminică

El poate salva



   În Canada, la Bay of Fundy este un loc foarte periculos, unde deseori se îneacă oameni. Un bărbat înalt şi puternic, cunoscut sub numele de „Great Jack”, veghea acolo pentru a salva viaţa celor care se expuneau pericolului. Într-o zi a auzit o cădere cu zgomot şi imediat strigăte după ajutor. Oamenii au fugit la apă. Acolo au văzut un om, care încerca să se salveze din valurile spumegate. Dispărea, apărea la suprafaţa apei, se scufunda din nou şi se lupta pentru viaţă.
   Toţi se uitau spre „Great Jack” şi erau uimiţi că el privea aşa de liniştit la cel care se îneca şi nu acţiona. „De ce nu-l salvează?” era întrebarea care şi-o punea fiecare.
   Omul a apărut pentru a treia oară la suprafaţa apei complet epuizat. A încetat de-a mai lupta. „Great Jack” a sărit imediat în valuri, l-a prins uşor pe cel înecat şi l-a adus la mal.
   „Great Jack” ştia cum trebuie salvat un înecat. Ştia că nu-l poate salva până nu încetează de-a mai lupta şi este într-adevăr neajutorat.
   Exact aşa îi salvează şi Domnul Isus pe păcătoşi. Ei trebuie să înceteze de-a mai lupta. Trebuie să suspende încercările de mântuire prin ei înşişi. Pot să se predea liniştiţi Mântuitorului, care a murit la Golgota pentru păcatele lor. Lasă-te salvat prin El de păcatele tale şi de judecata viitoare! Aşa cum „Great Jack” a aşteptat până înecatul a încetat de-a mai lupta pentru a-l salva, tot astfel aşteaptă Domnul Isus ca tu să încetezi să îţi câştigi singur mântuirea, ca să ţi-o poată oferi El în dar. Vrei să fii mântuit prin EL?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu