luni

Marea schimbare



   Câțiva băieți primiseră de la învățătorul școlii duminicale un Noul Testament. După un timp, învățătorul i-a vizitat pe părinții acestor băieți.
   Una dintre mame i-a spus:
   - Ce mare schimbare s-a întâmplat cu băiatul nostru! Mai înainte nu aveam niciun control asupra lui. Făcea ce voia. Tot timpul dădea replici. Dar acum este foarte diferit. Citește aproape în fiecare seară din cartea cea mică, pe care i-ați dăruit-o. Nici să asculte nu-i mai vine greu. Nu mai trebuie să spun totul de două ori, adeseori îmi citește dorințele din ochi.
   Ce îl schimbase pe acest băiat așa de mult?
   Cititul Bibliei a fost ceea ce a acționat această mare schimbare. Cuvântul lui Dumnezeu este puternic și eficient. El este viu. Acest băiat s-a recunoscut ca fiind un păcătos pierdut înaintea lui Dumnezeu și apoi L-a acceptat pe Domnul Isus ca Mântuitorul și Domnul său. Acum avea o „natură nouă”. „Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus: iată că toate lucrurile s-au făcut noi” (2 Corinteni 5.17). Acum avea dorința să fie pe placul Mântuitorului și Domnului său, și nu să mai trăiască pentru sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu