sâmbătă

Eschimoșii


Dumnezeu voiește ca toți oamenii să fie mântuiți și să vină la cunoștința adevărului.
1 Timotei 2.4

   Ai vrea să fii un eschimos și să fii îmbrăcat așa ca și el? Elevii unei clase de eschimoși au mers cu avionul de pe insulele Belcher din Arctica spre Orillia, Ontario în Canada de Sud. Câțiva dintre acești copii nu fuseseră niciodată altundeva decât pe insulele Belcher. Pentru ei a fost ceva foarte nou să vadă mașini, clădiri înalte și alte lucruri, care pentru noi sunt foarte normale.
   Copiii eschimoși sculptează în steatit, o piatră cenușie, care se găsește în Arctica. Ei au adus câteva sculpturi cu ei: foci, trandafiri, pești și figuri de oameni. Aceste sculpturi erau foarte frumos poleite.

   Indiferent unde te afli, dacă trăiești în Arctica, în America de Nord, Asia, Africa sau Europa: Dumnezeu te iubește și L-a trimis pe Fiul Său Isus ca să moară pentru tine. Dumnezeu „a făcut ca toți oamenii, ieșiți dintr-unul singur, să locuiască pe toată fața pământului ... ca ei să caute pe Dumnezeu” (Faptele Apostolilor 17.26-27). Așadar, Dumnezeu vrea ca orice om de pe pământ să-L caute și să creadă în El. L-ai acceptat pe Fiul lui Dumnezeu, Isus, ca Mântuitor al tău?

   Dumnezeu îi iubește pe toți copiii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu