vineri

Cum mă vede Dumnezeu?


   Dumnezeu nu vede cu ochii, pentru că nu-i are. Dar Dumnezeu nu are nevoie de ochi, ca să-Și vadă poporul. Dacă Dumnezeu ar trebui să aibă ochi ca să te vadă, atunci n-ar fi în stare să-i vadă pe toți oamenii în același timp, la fel cum n-ar putea fi pretutindeni în același timp dacă ar avea trup.
   Tu poți vedea numai anumite lucruri cu ochii tăi – numai lucrurile la care te uiți. Nu poți vedea interiorul unei camere, dacă ea este cu ușa închisă, nici Dumnezeu nu te-ar vedea niciodată stând noaptea în pat, dacă ar trebui să privească cu ochi omenești, pentru că n-ar putea vedea prin acoperișul casei tale, nici prin pereții camerei.
   Dar Dumnezeu te vede noaptea în pat. Dumnezeu te vede oriunde ai fi. Dacă ai putea lua aripile unei păsări și ai zbura departe, n-ai putea zbura undeva ca Dumnezeu să nu te vadă. Dacă ai săpa o groapă mare în pământ, tot nu te-ai putea ascunde de Dumnezeu. El este pretutindeni. Și poate vedea orice.
   Când dormi noaptea în pat, Dumnezeu nu Se uită prin acoperiș și prin pereți pentru a te vedea. El este Dumnezeu, ține minte și nu trebuie să Se uite pentru a te vedea. Ușile și pereții nu stau în calea Lui. El vede tot; deci oriunde ai fi, nu trebuie să te temi. Dumnezeu este Tatăl tău, care te iubește. El va avea grijă de tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu