marți

Dragoste de frați



   Următoarea întâmplare s-a petrecut în urmă cu câtva timp pe una din străzile înguste ale orașului nostru. Casele de acolo sunt situate una lângă alta și sunt înalte, iar în unele camere nu pătrunde niciodată o rază de soare.
   Într-o zi am observat din întâmplare cum un băiețel pe stradă prindea cu o oglindă în mână razele de soare, pentru a le dirija la fereastra unei case peste drum de el.
   - Ce faci acolo, băiete? l-am întrebat eu.
   - Vedeți fereastra aceea de sus? a întrebat el.
   - Da.
   - Fratele meu mai mic a fost accidentat de o mașină în urmă cu doi ani, a explicat băiatul. De atunci este paralizat și nu mai poate merge. El trebuie să stea tot timpul în pat. Încerc să-i fac puțină bucurie și să-i trimit câteva raze de soare în cameră. Altfel nu se poate bucura de soare!

   Noi toți, care Îl cunoaștem pe Domnul Isus ca Mântuitorul și Prietenul nostru, nu ar trebui să încercăm să dăm mai departe și altor oameni ceva din raza de soare a dragostei lui Dumnezeu?
   Acest băiețel a adus o mică rază de soare în viața întunecată a fratelui său bolnav. Să stăm cu ochii deschiși, și atunci Domnul ne va da ocazii să procedăm la fel, căci și noi avem frați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu