luni

Atenție! Atenție! Se caută...

 

   Ultimul călător tocmai părăsise avionul, când pilotul a fost anunțat de stewardesă că o fetiță și-a uitat pe scaun păpușa. Pilotul, care avea și el copii, și-a putut bine imagina cât de mult va simți acea fetiță lipsa păpușii. Astfel încercă să o găsească pe micuța mamă a păpușii cu ajutorul radioului și a megafonului. În locul informațiilor despre avioane, a indicațiilor orei de start și de aterizare, peste aeroport și în sălile de așteptare au răsunat câteva clipe indicații cu privire la păpușa pierdută. Într-adevăr, pilotul a avut succes: micuța mamă a păpușii a fost găsită.

   Mama fetiței a scris o scrisoare de mulțumire pilotului. Printre altele, a scris: „Nicoleta are multe păpuși, dar cu această păpușă se joacă cel mai mult. Nu vă pot descrie ce bucuroasă a fost Nicoleta când și-a putut strânge din nou în brațe păpușa!”

   În această întâmplare a fost vorba doar de o păpușă. Dar ce valoare a avut ea pentru fetiță!

   Cât de mult dorește Domnul Isus să-i mântuiască pe copiii pierduți! El a venit din cer pe pământ ca să caute și să mântuiască ce era pierdut. Îți dai seama ce valoare mare ai pentru El? El a murit chiar pentru tine, ca să te aibă pentru veșnicie. Te-ai lăsat găsit de El?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu