marți

Dumnezeu este dragoste

 

   Dumnezeu este marele Creator al tuturor lucrurilor. Dumnezeu poate totul (El este atotputernic). Dumnezeu știe totul (El este atotștiutor) și Dumnezeu poate să fie în același timp peste tot (El este omniprezent). Dumnezeu este de asemenea dragoste. Dragostea Lui este mult mai mare, mai largă, mai adâncă și mai tare decât îți poți închipui tu. Pe acest Dumnezeu poți să-L cunoști personal și să trăiești cu El.

   Isus Hristos, Salvatorul lumii, S-a născut acum 2.000 de ani în Betleem. Isus este Fiul lui Dumnezeu care a devenit Om și a venit la noi pe pământ. Dumnezeu îi iubește pe oameni atât de mult, încât L-a trimis pe unicul Lui Fiu la noi pe pământ. Nu-i așa că este măreț?

   Isus Hristos a venit pentru a arăta cât de mult Îi iubește Dumnezeu pe oameni. Și Isus îți arată cum poți trăi fericit cu Dumnezeu. Prin credința în Isus, tu poți deveni un copil al lui Dumnezeu!

   De ce a murit Isus pe cruce? Pentru că tu, așa cum ești, nu poți sta în apropierea lui Dumnezeu. Dumnezeu este sfânt. El nu poate trece cu vederea păcatul, ci trebuie să-l pedepsească. De aceea Isus, care nu a făcut niciodată ceva rău, a murit la cruce: El a luat de bunăvoie asupra Sa pedeapsa lui Dumnezeu pentru păcatele noastre. Aceasta a făcut Isus din dragoste pentru tine!

   Isus este mai puternic decât moartea! El a învins moartea. Moartea nu a putut să-L țină. Isus a înviat după trei zile.

   După învierea Lui, Isus S-a arătat timp de 40 de zile multora care crezuseră înainte în El și le-a spus: „Toată puterea Mi-a fost dată în cer și pe pământ”. El le-a spus să ducă această veste bună mai departe – în întreaga lume. După aceea S-a întors în cer la Dumnezeu. Astăzi, Isus trăiește în cer și mijlocește pentru toți aceia care cred în El.

   Isus vrea să fie Prietenul tău cel mai bun! Tu poți vorbi cu El. El te aude, chiar dacă tu nu-L poți vedea. Roagă-L să te ierte, să ierte tot ceea ce nu este în regulă în viața ta înaintea lui Dumnezeu. Dacă faci aceasta și Îl rogi pe Isus să vină în viața ta, devii un copil al lui Dumnezeu. Crede în Domnul Isus și vei fi mântuit pentru totdeauna!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu