duminică

Sarah

 

Pe data de 24 mai 1962, pilotul Scott Carpenter s-a prăbușit cu avionul său „Aurora 7” în Oceanul Atlantic. Publicul care a putut urmări pe ecran zborul său în jurul pământului era neliniștit. Murise Carpenter? Îl vor putea găsi și salva în caz că supraviețuise prăbușirii?

„Aurora 7” era echipat cu un aparat specializat care putea transmite semnale de alarmă pe mai multe sute de kilometri. Era un produs englezesc și purta numele SARAH (Search and Rescue and Homing): „Căutare și salvare și aducere acasă”.

La scurt timp înainte de prăbușire, avioanele care erau dotate special pentru așa ceva au interceptat acest semnal și astfel locul accidentului a putut fi localizat destul de exact. Mai multe dintre aceste avioane au cercetat marea și curând au descoperit pluta de salvare pe care se afla Carpenter – pilotul era nevătămat!

Cu ajutorul unui elicopter a fost ridicat de acolo și dus la un spital și după un scurt control precaut a putut urca într-un alt avion și zbura acasă.

Viața lui a fost salvată.

 

Care este situația cu viața veșnică despre care Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia, vorbește în multe pasaje? – Fiecare om este vinovat înaintea Lui, conform verdictului lui Dumnezeu, și se îndreaptă spre o judecată îngrozitoare. Omul are nevoie de un Mântuitor dacă nu vrea să meargă pentru totdeauna în pierzare.

Știi că și tu ești vinovat înaintea lui Dumnezeu și că ai meritat pedeapsa veșnică? Îți pare rău că ești păcătos? Recunoști starea ta pierdută? Observi că trebuie să fii mântuit - și că ajutorul poate veni doar din exterior, „de sus”? Dacă da, atunci trimite și tu un „semnal de alarmă”! Și atunci nu vor fi necesare avioane pentru a te căuta, salva și aduce acasă. Isus Hristos, Mântuitorul lumii, dragostea descoperită a lui Dumnezeu, este suficient pentru mântuirea ta veșnică. El Și-a dat viața ca preț de răscumpărare și caută și salvează încă - și promite o locuință în Casa cerească a Tatălui.

Nu vrei să te lași mântuit?

El Și-a întins mâna de sus, m-a apucat, m-a scos din apele cele mari. Psalmul 18.16

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu