miercuri

Drumul către casă

   Micuțul Paul și-a șters ochii cu mâneca hainei. Nu, în această parte a orașului nu fusese, cu siguranță, niciodată! El s-a rătăcit și acum începea să plouă și curând se va întuneca! Se uita cu ochii mari la circulația intensă de pe strada lată și aproape că nu observa cum îi curgeau lacrimile pe obraji.

   - Ei, micuțule ce s-a întâmplat? De ce plângi? a întrebat o voce joasă lângă el.

   Speriat, Paul s-a uitat în sus. Erau doi polițiști. Paul le-a spus imediat necazul lui. Din fericire, el știa adresa.

   - Nu ești departe de casă, a spus unul dintre polițiști, trebuie doar să mergi până la următorul semafor, după aceea o iei la dreapta peste pod și iarăși la dreapta și ajungi acasă.

   Paul aproape că nu auzise ce i se spusese, așa de tare tremura de frig și îi era teamă. Tocmai vroia să plece, când celălalt polițist i-a spus:

   - Vino, băiatule, merg cu tine! El l-a luat pe băiat de mână și l-a dus până la ușa locuinței. Cât de bucuros a fost Paul când a ajuns acasă!

   Primul polițist i-a explicat micuțului Paul drumul către casă. Dar dacă Paul s-ar fi rătăcit iarăși...? Ce bine că celălalt polițist l-a dus acasă!

   Domnul Isus este Calea și Adevărul și Viața. El îi conduce pe toți ai Săi sus în Casa Tatălui. El nu ne părăsește și noi nu trebuie să căutăm singuri drumul. El ne conduce ținându-ne cu mâna Lui puternică. Dacă ne încredem în Domnul Isus și El este Mântuitorul nostru, ne va duce, cu siguranță, în Casa Tatălui unde vom fi veșnic.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu