duminică

Căzătura în timpul jocului de fotbal

 

"El tămăduiește pe cei cu inima zdrobită și le leagă rănile" (Psalmul 147.3).

   Daniel îl vizitează astăzi pe tatăl lui Filip și al Anei. Soarele strălucește atât de frumos și ei joacă fotbal în grădină. Mingea se rostogolește rapid înainte și înapoi pe iarbă. Cele două echipe aleargă după minge pentru a da gol în poarta mică a adversarului. Ana și tata joacă împreună împotriva lui Filip și Daniel. Primul gol este marcat! Este 1:0, apoi jocul continuă și tata înscrie al doilea gol - 2:0!

   Acum Filip și Daniel trebuie să muncească din greu pentru a nu pierde meciul. Și, într-adevăr, la scurt timp după aceea înscriu și ei un gol. Acum scorul este 2:1! Daniel este plin de entuziasm când trece cu vederea faptul că Ana se află în spatele lui și ...

   „Au!” Anna cade, chiar pe bărbie. O doare rău! Ea începe să plângă. Îi sângerează bărbia și meciul trebuie să fie anulat.

   Tata o ia pe Ana în brațe, iar mama aduce repede un plasture colorat pentru rană. După un timp, Anna nu mai plânge. Cât de bine este să fii cu tata și să fii alintată.

 

   O mângâiere și mai mare o primești de la Dumnezeu. Dacă ești într-un necaz și te rogi Lui, Dumnezeu te va ajuta - mult mai bine decât o poate face tatăl tău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu