sâmbătă

Podurile

 Dragi copii,

   Ați înotat mult în această vară? Este o modalitate grozavă de a vă răcori atunci când este cald și soarele strălucește pe cer toată ziua.

   Desigur, există ape care sunt prea mari și prea late pentru a fi traversate înot. Întotdeauna mă bucur când există un pod, micul pod de lemn peste pârâul din pădure sau imensul pod de oțel care traversează un râu.

   Podurile sunt un lucru frumos și folositor. Și o invenție străveche. Ele sunt construite de oameni, cum ar fi ingineri, meșteri, muncitori în construcții și așa mai departe. Dar există și constructori de poduri în sens figurat. Aceștia pot fi numiți și mediatori sau pacificatori, pentru că ei construiesc punți între oameni care nu se cunosc sau care, în mod normal, nu ar avea niciodată contact unii cu alții.

   Cel mai mare constructor de poduri din toate timpurile este Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. El a făcut o punte peste prăpastia adâncă și urâtă, care exista între oameni și Dumnezeu și pe care noi am provocat-o prin neascultarea de Dumnezeu. Poți afla în Biblie și, de asemenea, aici, cum a făcut Domnul Isus acest lucru și cum poți trece podul care duce la Dumnezeu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu