marți

Întunericul



   Este noapte cu cer senin peste ţara îndepărtată din Răsărit. Oameni de ştiinţă atenţi cercetează ca de obicei cerul înstelat.
   Dar ce este aceasta? Agitaţi şi fascinaţi se uită în sus. O astfel de stea nu au mai văzut niciodată, luminând foarte neobişnuit. Ce să însemne apariţia ei?! Astronomii se sfătuiesc şi discută. Ei înţeleg că trebuie să se fi născut o personalitate însemnată! Un împărat. Împăratul iudeilor.
   Ei călătoresc spre Israel. Dar cercetările lor se desfăşoară la început fără niciun rezultat. În capitală, nimeni nu ştie nimic. Noaptea văd iarăşi steaua unică şi o urmează la Betleem. Ei se bucură, căci ştiu: Isus Hristos, Împăratul împăraţilor, S-a născut.
   Aşa cum se aprinde o stea în întuneric, aşa intră Isus Hristos ca şi copil într-un timp întunecos. El aduce lumină. Lumină de la Dumnezeu. Lumină în această lume.
   Lasă această lumină dumnezeiască în viaţa ta! Nu te mulţumi în aceste săptămâni doar cu simpla ascultare a istorisirii de Crăciun. Caută personal. Nu te lăsa iritat sau oprit de oameni. Deabia când L-ai găsit personal şi crezi în El, apare mare bucurie. Atunci ca şi astăzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu