duminică

Prea târziu



Drag prieten,

   Te scoli bucuros din pat dimineaţa? Sau faci ca mulţi alţi copii: când ceasornicul sună sau te trezeşte mama, te întorci repede pe cealaltă parte. După ce mama te înştiinţează energic: „Acum trebuie să te scoli numaidecât, căci este târziu!“, numai atunci te ridici din patul cald. În baie şi la micul dejun mai povesteşti şi timpul trece. Dar acum repede, autobuzul pleacă peste câteva minute! – Dar ce se întâmplă? – Chiar atunci autobuzul ia colţul! Prea târziu! Acum ajungi prea târziu la şcoală! Şi chiar astăzi la prima oră aveai lucrare! – Ţi s-a întâmplat şi ţie aşa ceva?
   A întârzia este supărător! Dar urmările de cele mai multe ori se pot remedia. Dar ştii, prietenul meu, că există un „PREA TÂRZIU!“, care la sfârşit nu se mai poate remedia? – În clipa în care Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, revine, ia la Sine pe toţi care cred în El. Atunci este prea târziu pentru veşnicie! Nimeni nu mai poate veni atunci la Mântuitorul. Atunci tu eşti pentru veşnicie pierdut – departe de Dumnezeu. Dar acum, când citeşti aceste avertismente, nu este încă prea târziu! Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu, spune: „Astăzi, dacă auziţi glasul Lui, nu vă împietriţi inimile“ (Evrei 3.7-8). „Iată că acum este vremea potrivită; iată că acum este ziua mântuirii“ (2 Corinteni 6.2b).
   Vino astăzi la Mântuitorul! Recunoaşte înaintea Lui toate păcatele tale şi crede în promisiunea Bibliei:
   „Dacă ne recunoaştem păcatele, El este credincios şi drept, ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice nelegiuire“ (1 Ioan 1.9).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu