duminică

Mulțumesc, Doamne Isuse, mulțumesc!



   Sanda a avut deabia patru ani, când mama ei a murit. O mătușă a luat-o la ea. De scurt timp a învățat de la mătușa ei o cântare, în care se spunea: „Lăsați copilașii să vină la Mine, și nu-i opriți!“
   Câteva zile mai târziu, Sanda a cântat, în timp ce se juca cu păpușa ei în cameră, această cântare de mai multe ori una după alta. Deodată s-a întrerupt și a spus cu voce tare: „Mulțumesc, Doamne Isuse, mulțumesc, Doamne Isuse, mulțumesc!“
   Mătușa a întrebat-o curioasă:
   - Pentru ce ai mulțumit așa de frumos Domnului Isus?
   Sanda s-a uitat în sus și a răspuns cu bucurie:
  - O, mătușă, i-am mulțumit Domnului Isus, pentru că El a spus: „Lăsați copilașii să vină la Mine și nu-i opriți...“, iar după o scurtă pauză continuă:
   - De aceea doresc acum să vin la El. El mă va primi tot așa de bine și pe mine ca și pe copiii de atunci, nu-i așa?
   - Dar, desigur, copila mea, răspunse mătușa. Amândouă au îngenuncheat, iar Sanda i-a spus Mântuitorului că Îl roagă să-i spele cu sângele Său păcatele ei și să o facă o oiță a Lui.
   Domnul Isus a ascultat această rugăciune, și a fost bucurie în cer la îngerii lui Dumnezeu.

   Domnul Isus a murit pentru păcătoși, pentru ca El să poată dărui tuturor care vin cu păcatele lor la El, în timp ce le pare rău că le-au făcut, iertarea și slava veșnică. Acest lucru îl poate înțelege în credință chiar și un copil. Către adulți însă, Domnul Isus spune: „Adevărat vă spun că, dacă nu vă veți întoarce la Dumnezeu și nu vă veți face ca niște copilași, cu niciun chip nu veți intra în Împărăția cerurilor“ (Matei 18.3).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu