sâmbătă

Astăzi – nu mâine!


   Era o zi furtunoasă. Valurile mării se înălțau câțiva metri. Un radio operator de la bordul unui vapor a primit semnale SOS. Imediat, radio operatorul a transmis căpitanului situația vaporului aflat în necaz – era vorba despre vasul „America Central“ –, iar vaporul și-a schimbat cursul și a pornit în direcția vaporului aflat în primejdie.
   La lăsarea întunericului, vaporul a ajuns la locul dezastrului, iar căpitanul a observat imediat că vaporul „America Central“ nu se mai putea menține deasupra apei mai mult de zece ore.
   „Aduceți pasagerii la noi!“ a strigat căpitanul prin microfon către vaporul accidentat.
   „Nu. Am vrea să așteptăm revărsatul zorilor, dar rămâneți în apropierea noastră!“ a răsunat răspunsul.
   Căpitanul de pe vaporul sosit la locul accidentului s-a ostenit în zadar să-l determine pe căpitanul de pe vaporul „America Central“ să-și schimbe părerea. Vaporul, care dorea să salveze echipajul și pasagerii, a încercat să rămână în apropierea vaporului aflat în necaz, dar datorită întunericului și a furtunii puternice a fost deosebit de dificil.
   În ciuda marilor eforturi, vapoarele s-au îndepărtat tot mai mult unul de celălalt. Dimineața devreme nu s-a mai văzut nimic din vaporul „America Central“. Întreg echipajul împreună cu căpitanul și cea mai mare a pasagerilor s-au scufundat în adânc odată cu vaporul.
   Toți ar fi putut fi salvați, dar amânarea salvării a devenit o catastrofă.
   Salvatorul tău, Domnul Isus, vrea să te salveze astăzi, mâine poate să fie prea târziu.
   „Astăzi, dacă auziți glasul Lui, nu vă împietriți inimile!“ (Evrei 4.7).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu