duminică

Decizia Corneliei: decizia ta?

 

   Cornelia stă înaintea celei mai importante decizii a vieții ei. – Și tu?

   Îl cunoști pe Domnul Isus ca Salvator al tău? Isus vrea să devină Prietenul tău cel mai bun. Citește cum se poate întâmpla aceasta:

 

   Cine vrea să devină Prietenul tău cel mai bun?

   Isus, Fiul lui Dumnezeu. Biblia ne spune că Dumnezeu a făcut lumea, stelele, animalele, plantele și oamenii. Tot ce face Dumnezeu este bun. Dumnezeu face întotdeauna numai bine. La noi, oamenii, lucruri stau altfel. Noi facem și rău: noi spunem cuvinte urâte, mințim și ne certăm. Biblia numește păcat ceea ce facem rău. Și pentru că facem păcate, nu ajungem la Dumnezeu în cer când vom muri. Niciun om nu poate ajunge așa în cer la Dumnezeu, pentru că fiecare este vinovat înaintea lui Dumnezeu.

 

   Dar acum vine cel mai frumos și mai bun mesaj din Biblie:

   Dumnezeu vrea să te aibă la El în cer. De aceea L-a trimis pe Fiul Său Isus în lume. Isus a fost singurul care nu a făcut niciodată ceva rău, ci întotdeauna a făcut și a vorbit numai bine. El le-a spus oamenilor despre Dumnezeu, Tatăl Său. Isus a făcut și multe minuni, pentru a arăta că El este Fiul lui Dumnezeu: bolnavii s-au însănătoșit, orbii au văzut și chiar pe morți Isus i-a înviat!

 

   Isus a murit pentru păcatele tale!

   Tot binele pe care Isus l-a spus și l-a făcut le-a arătat oamenilor că ei erau răi. De aceea ei au fost invidioși pe El și răi cu El. Ei L-au tratat ca pe un mare răufăcător. La sfârșit, Domnul Isus a murit de bunăvoie pe o cruce din lemn. Acolo El a luat asupra Sa pedeapsa lui Dumnezeu pe care ai fi meritat-o tu pentru păcatele tale. Această lucrare a fost foarte grea pentru El. Dar El a suportat-o răbdător, purtând toată pedeapsa lui Dumnezeu.

   A treia zi după moartea Lui, Isus a înviat. După alte 40 de zile, Isus S-a întors la Dumnezeu în cer. Acolo trăiește acum Domnul Isus și mijlocește pentru toți aceia care cred în El.

   Isus vrea să-ți îndepărteze păcatele și să te aducă foarte aproape de Dumnezeu.

 

   Ai înțeles ce a făcut Isus pentru tine?

   Acest lucru este foarte important pentru tine. Pentru că fără Isus nu poți ajunge la Dumnezeu! Fără El ești pierdut! De aceea vorbește cu Domnul Isus! El te aude, chiar dacă tu nu-L vezi. Spune-I că îți pare rău de ceea ce ai făcut rău și roagă-L să te ierte. Crede că Isus a murit pentru tine și a înviat. Atunci Dumnezeu te iartă, pentru că El L-a pedepsit la cruce pe Fiul Său Isus.

 

   Așa Îl vei avea pe Isus ca Prietenul tău cel mai bun.

§  Isus Hristos vrea să fie întotdeauna cu tine.

§  El vrea să te ajute să trăiești fericit cu El.

§  El vrea să te mângâie când ești trist.

§  Isus vrea să te ducă la Dumnezeu în cer.

 

   Crede în Domnul Isus!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu