marți

Săptămâna verde

 

   În anul 2019, Săptămâna Verde Internațională a avut loc ca de obicei la Berlin. Cătălina a așteptat cu nerăbdare evenimentul. Anul precedent fusese acolo cu clasa ei. Autocolantul BIO încă îi împodobește ghiozdanul de școală. Săptămâna Verde Internațională este o expoziție gigantică, ce se desfășoară în fiecare an începând din 1962. Totul se învârte în jurul nutriției, produselor ecologice, agriculturii, savurării, naturii și bunăstării.

   Cătălina își amintește încă foarte bine de ghidul de nutriție, de barul cu lapte, de atelierul pentru o alimentație mai bună și, bineînțeles, de ferma cu numeroasele animale. Și, printre acestea, de numeroasele mostre de delicatese.

   De atunci, Cătălina s-a gândit mereu la acest lucru. Ce efort mare, în fiecare an! Aproape totul doar pentru stomac. Merită oare? Cum rămâne cu partea mult mai importantă a ființei umane? Cu sufletul? Cu credința în Hristos? Pentru aceasta, o alimentație bună este și mai importantă, ca să te simți foarte bine în interior. Citirea zilnică a Bibliei îți oferă totul: cea mai bună sursă de energie pentru credință, de putere pentru acțiune; adevărate delicatese pentru suflet.

   Cătălina își propune să citească Biblia în fiecare zi începând cu această săptămână. Astfel, fiecare săptămână va fi o „săptămână verde pentru credință”.


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu