sâmbătă

Adresa corectă


   Biblia este ca un oraș mare. Mulți oameni nu doresc să intre în acest oraș, pentru că le este teamă că se rătăcesc. Dar ei se înșeală! În acest „oraș“ se găsesc „alei“ frumoase, late, ca de exemplu Psalmii. Cine nu știe să se roage, se poate opri acolo. Găsim de asemenea „străzile“ Evangheliilor, care conduc la cruce. Cine vrea să pășească și să-și recunoască păcatele, va găsi mântuire veșnică pentru sufletul său și poate să-și continue calea sa bucuros și fără griji.
   Orașul Bibliei numără 66 de alei, străzi și drumuri (cărți). Locuitorii ei nenumărați se numesc versete. Toate îl ajută pe străinul care vizitează orașul. La fiecare etaj al multor case locuiește un verset. Cea mai mare casă se găsește în interiorul orașului și adăpostește 170 de versete. Se află pe aleea Psalmi, Nr. 119.
   Nu uita să bați pe strada Ioan, la Nr. 3, etajul 16. Acolo vei face cunoștință cu primul verset, de a cărui adresă îmi aduc aminte. Îmi place mult.
   Poate la început îți vine greu să găsești strada dorită. Dar poți studia planul orașului așezat la intrarea în oraș (cuprinsul). Ia-ți timp să vizitezi toate versetele, pe care le găsești în aceste istorioare. Dacă te afli la adresa corectă, la numărul corect și cauți etajul corect, îl găsești desigur acasă. Și curând vei avea în acest mare oraș mulți prieteni buni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu