sâmbătă

Prea târziu


O lună
La o evanghelizare, un tânăr părea să fie foarte mişcat de cele auzite. Un prieten credincios s-a ocupat cu el şi l-a rugat stăruitor să ia acum decizia pentru Domnul Isus. Dar tânărul a ezitat şi a spus:
„Mă voi preocupa cu această întrebare când voi termina cu examenul; aproximativ o lună mai am de învăţat.”
Patru săptămâni mai târziu tânărul s-a înecat într-un lac.

O săptămână
O tânără era foarte neliniştită din cauza mântuirii sufletului ei. Într-o noapte nu a putut dormi. S-a ridicat din pat şi s-a plimbat prin dormitor încoace şi încolo. Ştia că nu trebuie să amâne această decizie. În dimineaţa următoare a vorbit cu mama ei despre acest lucru. Şi mama ei a îndemnat-o să vină cu păcatele ei la Domnul Isus. Pentru a se linişti, tânăra a luat în mână agenda şi a scris: „Săptămâna viitoare trebuie să mă ocup în sfârşit şi de mântuirea sufletului meu.”
Două zile mai târziu s-a îmbolnăvit foarte rău, şi-a pierdut pentru un timp conştiinţa şi, când cu scurt timp înainte de moarte şi-a revenit încă o dată, a şoptit:
„Cu o săptămâna prea târziu!”

O zi
La o evanghelizare, o tânără a fost îndemnată să-L primească pe Domnul Isus ca Mântuitorul ei personal.
„Voi face mâine seară acest lucru”, a fost răspunsul ei.
În seara următoare a dat curs inviaţiei unui tânăr prieten, care urma să vină după ea pentru a merge împreună la dans. A mers în dormitor, pentru a se îmbrăca corespunzător. A lăsat să fie mult timp aşteptată. Când mama ei a vrut să vadă ce face, fiica zăcea moartă pe pat. Ea aşteptase cu o zi prea mult pentru a veni la Domnul Isus!

O oră
O fată a mers cu părinţii ei la adunare. Când au urcat în maşină şi au vrut să plece acasă, părinţii i s-au adresat fetei să ia în serios lucrurile şi să vină la Domnul Isus. Dar fata a refuzat. Câteva clipe mai târziu maşina a derapat, s-a lovit de un stâlp de curent electric şi a fost distrusă. Fata a murit imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu