vineri

Se vor duce toți oamenii în cer?

 

Nu, îmi pare rău că spun, nu toți se vor duce în cer.

Isus ne-a spus că sunt două căi pe care merg oamenii. Una este largă, cu mulți oameni pe ea. Este o cale ușoară și poți face orice dorești pe acest drum. Dar el nu duce în cer, ci duce la pieire. Celălalt este un drum îngust și este greu de călătorit pe el. Puțini oameni călătoresc pe el. Dar acesta este drumul care duce în cer.

Cine călătorește pe acest drum îngust? Numai cei ce-L iubesc cu adevărat pe Isus. Iubindu-L cu adevărat sunt salvați de sângele Lui. Atunci Isus îi ajută pe acest drum îngust să nu cadă și să nu se împiedice. Dar cei ce nu ascultă de Isus, care-I întorc spatele Salvatorului, sunt pe drumul cel larg și nu vor ajunge niciodată în cer.

Nu există o altă cale în toată lumea pe care să ajungi în cer decât prin Isus. Isus Însuși a spus: „Eu sunt Ușa; dacă intră cineva prin Mine, va fi mântuit“ (Ioan 10.9). De asemenea a spus: „Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine“ (Ioan 14.6). De aceea sunt trimiși misionari în toate țările lumii, ca să cheme oamenii la mântuire.

Vor fi mulți care o să-ți spună că Dumnezeu este un Tată iubitor și că nu poate fi niciodată atât de rău, încât să nu-i primească în cer pe oamenii pe care i-a făcut. Dar să știi că cei ce spun așa ceva n-au citit niciodată Biblia. Dumnezeu este un Tată iubitor, dar este și un Dumnezeu sfânt. Și El nu poate trăi cu cei ce nu au fost făcuți sfinți prin sângele lui Isus Hristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu