miercuri

Dumnezeu vrea să te salveze!

 

Cine nu se poate ajuta singur are nevoie de ajutor. Dumnezeu vrea să te salveze! De la ce? Fiecare om face lucruri rele, de exemplu minte, se ceartă sau fură. Și tu! Dumnezeu însă este bun (sfânt) și drept. Astfel, El trebuie să pedepsească odată tot răul. Dar El te iubește mult. El vrea să te ierte, pentru ca tu să poți sta aproape de El. Prin Isus Hristos, El vrea să te salveze și să te elibereze de păcatele tale!

Isus S-a născut în urmă cu peste 2.000 de ani în Betleem. Isus este Fiul lui Dumnezeu. El a devenit om și a venit pe pământ pentru a ne salva de păcatele noastre.

Isus Hristos a venit pentru a ne arăta cât de mult ne iubește Dumnezeu. Prin credința în Isus poți deveni un copil al lui Dumnezeu!

Isus a murit de bunăvoie pe cruce. El a fost unicul om fără păcat. El a luat asupra Sa la cruce pedeapsa lui Dumnezeu pentru păcatele noastre. El a făcut aceasta din dragoste pentru tine!

Isus este mai puternic decât moartea! El a biruit moartea. Moartea a trebuit să-L dea înapoi. Isus a înviat după trei zile.

După învierea Lui, Domnul Isus S-a arătat timp de 40 de zile urmașilor Săi. Apoi S-a întors în cer. Acolo El trăiește acum și Se îngrijește de toți aceia care cred în El. – Isus vrea să fie Salvatorul tău.

Tu poți vorbi cu Isus, chiar dacă nu Îl poți vedea. Roagă-L să te ierte pentru tot ceea ce ai făcut greșit. Dacă faci aceasta și Îl rogi pe Isus să vină în viața ta, devii un copil al lui Dumnezeu. Crede în Domnul Isus și vei fi mântuit pentru totdeauna!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu