duminică

Vei fi și tu acolo?



   - Dar mami, dacă inimile noastre sunt așa de murdare de păcat și dacă nimic necurat nu poate intra în cer, cum putem să ajungem acolo?
   - Tocmai vreau să-ți explic, draga mea, spuse mama către Lili, cea mai mică dintre fete. Este adevărat, nimeni nu poate intra cu o inimă neagră în cer. Oh, dacă oamenii ar putea fabrica un săpun care să spele inima de toate petele, atunci unii oameni ar da o avere pentru a-l obține. Dar Dumnezeu nu pretinde nicio plată; sângele lui Isus spală orice păcat, este un cadou.
   - Atunci în cer sunt doar oameni care L-au rugat pe Domnul Isus să le spele inima?
   - Da, desigur; și ei vor veni din toate părțile pământului. Ascultă ce spune Biblia: „După aceea m-am uitat și iată că era o mare gloată, pe care nu putea s-o numere nimeni, din orice neam, din orice seminție, din orice popor și de orice limbă…“ (Apocalipsa 7.9). În această ceată există negri din Africa, indieni din America, galbeni din China, albi din Europa și...
   - Vor fi îmbrăcați toți așa ca pe pământ?
   - Nu! Să citim mai departe în Biblie: „ ...care stătea în picioare înaintea scaunului de domnie și înaintea Mielului, îmbrăcați în haine albe, cu ramuri de finic în mâini.“ Vezi, ei vor avea o haină foarte albă, care este așa de albă ca inima lor; ei cântă de bucurie, pentru că acum pot să fie pentru totdeauna la Dumnezeu.
   - Spune, mami, ai citit că ei stau în fața scaunului de domnie. Există atunci acolo un împărat?
   - Firește, Împăratul împăraților: Domnul Isus, care este numit și Mielul, pentru că El S-a lăsat prins ca un miel pentru a fi răstignit. El, Mielul lui Dumnezeu, ridică păcatul lumii.
   - Va fi foarte frumos, mami! Mă bucur deja!

   Iar tu, cititor din România sau de altundeva, vei fi și tu acolo, în această ceată mare, care va fi veșnic la Dumnezeu? Pentru noi va fi o mare bucurie să te întâlnim acolo.
   Nu uita că niciun păcat nu poate intra în cer, dar sângele lui Isus ne curăță de orice păcat (1 Ioan 1.7).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu