duminică

Ce poate reține...



   „Încă nu vreau să merg în cer, pentru că am primit noul meu trenuleț“, spuse cândva un  băiețel.
   Acum era mare și trăia în păcat și rușine și le făcea părinților mari griji. El auzise deseori Cuvântul lui Dumnezeu, dar acesta nu atinsese inima lui. S-a lăsat mereu atras de lucrurile exterioare, trecătoare.
   La început a fost trenulețul, apoi bicicleta, apoi motocicleta si ulterior mașina.
   Drag copil, gândește-te la valoarea sufletului tău nemuritor. Dacă ții la un anumit lucru, la care nu vrei să renunți, și dacă nu mergi cu păcatele tale la Domnul Isus, ușa cerului va rămâne închisă pentru tine. Ești într-adevăr atât de mulțumit cu comorile acestui pământ, încât pui în joc slava veșnică a Casei Tatălui?
   Un mare matematician s-a înspăimântat odată foarte tare când a comparat durata scurtă a vieții omenești - chiar dacă ar fi mai lungă de 100 de ani - cu veșnicia care nu se termină niciodată. El și-a deschis inima în fața dragostei pline de har a lui Dumnezeu și de atunci încolo a „umblat după lucrurile de sus, unde Hristos șade la dreapta lui Dumnezeu“.
   Cu siguranță, dragostea Domnului Isus și tot ceea ce El a obținut pentru ai Săi este mult mai bun decît toate comorile acestui pământ. Bunurile pământești pot bucura inima noastră numai pentru scurt timp, dar ele „nu sunt vrednice să fie puse alături de slava viitoare, care are să fie descoperită față de noi“.
   Dumnezeu vorbește prin Cuvântul Său. El este interesat de fericirea noastră. Să ascultăm cu toții, să credem și să trăim!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu