sâmbătă

Milioane...


   Felicitări! Un milionar vrea să-ți facă daruri. El te întreabă: „De câți bani ai nevoie pentru a fi fericit?” Te gândești imediat la călătorii, la o mașină frumoasă sau o bicicletă, la mobilă nouă, la un calculator cu legătură la internet...
   Ce sumă îi vei spune că ai nevoie? Poate câteva mii modeste sau poate imediat o sumă uriașă? Fără să clipească, milionarul îți scrie un cec în valoarea dorită. Crezi că este suficient pentru a deveni fericit?
   Un star de formula 1, putred de bogat, câștigă anual ca. 50 milioane dolari. El are tot ce-și dorește: o vilă în Elveția, un avion propriu, mai mulți angajați și un parc auto uriaș. Totuși, declară că probabil ar fi devenit mai fericit, dacă ar fi rămas șofer de karturi. De ce?



   Fericirea nu se cumpără. Nu este o problemă a portmoneului, ci a inimii. Această fericire dorește să ți-o dăruiască Dumnezeu. În orice cantitate de care ai nevoie. Condiția cea mai importantă pentru aceasta este iertarea păcatelor tale. Și pe aceasta ți-o poate dărui Dumnezeu, pentru că L-a pedepsit pe Fiul Său în locul tău. Tu poți să mărturisești înaintea Lui păcatele tale și să primești iertarea. Dumnezeu dă mai mult decât poate da oricare milionar. Oare accepți?

Dumnezeu, care n-a cruțat nici chiar pe Fiul Său, ci L-a dat pentru noi toți, cum nu ne va da fără plată, împreună cu El, toate lucrurile?
Romani 8.32


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu