sâmbătă

Micuța olandeză


   Mai demult existau mult mai multe mori de vânt ca astăzi, în deosebi în Olanda. Într-un loc din sudul acestei țări existau circa douăzeci de mori aproape unele de altele.
   Într-o zi, o fetiță se juca în apropierea uneia dintre aceste mori și fără să observe pericolul, se apropie tot mai mult de aripile mari, rotative, care aproape atingeau pământul. Un om care trecea pe acolo, văzu situația periculoasă și alergă tocmai la timp și dădu fetița la o parte. Ea a fost salvată, dar sărmanul om nu a mai avut timp să scape de pericol și o aripă îl aruncă și îl omorî.
   Când s-a făcut mai mare, fetița a dorit mereu să asculte povestea acestui bărbat. El a fost acela care și-a dat viața pentru a o scăpa pe ea de la moarte.

   Nu îți amintește aceasta de Domnul Isus?
   El a venit în această lume pentru a ne elibera de un pericol care era mult mai mare decât acela în care s-a aflat micuța olandeză. El a murit la cruce, pentru ca toți care se încred în El să fie spălați de păcatele lor și să fie cu El în cer. El Și-a dat viața Sa și pentru tine, pentru ca tu să poți trăi în fericirea veșnică.
   „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că L-a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (Ioan 3.16)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu