duminică

Ca un butuc din foc

 

   La o adunare de evanghelizare, vorbitorul a vorbit cu mare seriozitate despre timpul de har și despre întoarcerea la Dumnezeu. În sală se afla și un tânăr miner care ascultase atent și care fusese copleșit de mesajul Cuvântului lui Dumnezeu. După încheierea adunării, a pășit spre vorbitor și i-a spus:

   - Cuvintele dumneavoastră mi-au mers la inimă. Cunosc de mult timp adevărul, dar până astăzi nu am răspuns chemării harului lui Dumnezeu. În seara aceasta, însă, Dumnezeu mă îndeamnă și trebuie să mă hotărăsc! Nu ați vrea să vă rugați cu mine?

   Apoi cei doi au vorbit și s-au rugat împreună, iar minerul s-a căit de faptele lui și a crezut în Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu și Mântuitorul lumii. Minerul a plecat către casă cu inima fericită.

   În dimineața următoare a intrat ca de obicei în mină. După doar o oră, o piatră s-a desprins deasupra lui și l-a zdrobit. Ultimul cuvânt, pe care colegii lui de lucru l-au auzit de la el, a fost: Trebuie să te hotărăști!

   Ce bine că acest tânăr a urmat chemarea puternică a lui Dumnezeu și s-a hotărât la timp! A fost scăpat ca un butuc din foc  – a fost ultima ocazie.

 

   Te-ai decis și tu pentru Domnul Isus? Sau amâni mai departe această decizie importantă? Lasă-te atenționat prin această întâmplare adevărată cu acest miner tânăr, pentru a o lua în serios cu întoarcerea ta la Dumnezeu. Poate securea este deja înfiptă la pomul vieții tale și glasul Domnului Isus cu privire la viață și moarte sună astfel: Taie-l! „Orice pom, care nu face rod bun (și anume, rodul pocăinței), va fi tăiat și aruncat în foc” (Matei 3.10).

   Tu trebuie să te decizi repede, astăzi!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu