joi

De unde vine viața?

 

   Noi oamenii putem să transmitem viața, dar cine a făcut începutul? Această întrebare este specifică omului. Un animal sau o plantă nu-și pune această întrebare. În aceasta observi că viața omenească este ceva deosebit.

   Este bine că ești un om care ai întrebări. Este bine că întrebi cine este Creatorul vieții. Înseamnă că ești în căutarea cuiva care este mai mare decât tine, care poate și știe totul, care a creat și menține totul. Acesta este Dumnezeu.

   Imaginează-ți o plantă fără rădăcini: așa este un om fără Dumnezeu. El nu știe cui îi aparține. Dumnezeu a creat oamenii, dar ei au trăit cum le-a plăcut lor și au fost neascultători față de El. Ei s-au abătut de la El. Pedeapsa pentru aceasta este moartea, așa cum o plantă fără legătură cu pământul trebuie să moară. Dar Dumnezeu nu a renunțat la oameni. El L-a pedepsit pe Fiul Său Isus Hristos, pentru ca oricine crede în El să obțină din nou legătura cu Dumnezeu.

   Dacă venim la Dumnezeu cu viața noastră vinovată, El ne iartă și ne dăruiește viață veșnică. Aceasta este legătura cu Dumnezeu pentru veșnicie.

   Nu mai trăi fără Dumnezeu!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu