joi

Drum înfundat!





   Anita fusese la început atât de fericită, acum însă era peste măsură de dezamăgită și de disperată. Ai avut și tu parte de așa ceva? O dată, de mai multe ori? Te înțeleg. Dar acum te rog să cugeți puțin timp împreună cu mine.
   Ce trebuie să faci când ajungi pe un drum înfundat? Să întorci și să pornești din nou. Dar mai înainte trebuie să te gândești la locul de plecare și la destinația ta, pentru a nu goni iarăși spre următorul drum înfundat. Ai înțeles?
   Bine, atunci permite-mi acum să-ți adresez întrebarea logică: este viața ta în rânduială și problema vinei tale clarificată? Pentru că dacă nu este așa, atunci nu vei ieși de pe drumul înfundat pe care te afli.
   Acum vei întreba cu siguranță: „Cu ce pot să umplu pe termen lung golul inimii mele?” Există doar acest răspuns: Isus Hristos dorește să intre în inima ta. El vrea să-ți dea odihnă. Dacă recunoști înaintea lui Dumnezeu vina ta și crezi în Domnul Isus, creezi baza pentru o legătură stabilă cu Dumnezeu și cu oamenii din jurul tău. Întreaga ta viață nu va mai duce spre capătul drumului înfundat, ci va avea o țintă minunată: o viață cu Dumnezeu pe pământ și după aceea un loc sigur în cer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu