marți

Accesul interzis!

 

   Când am fost recent într-un magazin, am văzut pe ușa unei încăperi alăturate un semn: Accesul interzis.

   Sunt sigur că ați văzut și voi un semn ca acesta. Îl vedeți adesea pe șantierele de construcții unde se construiesc case sau alte clădiri. Dar puteți găsi acest semn și în dreptul spațiilor aparținătoare unei fabrici.

   Așa a fost și în cazul împărătesei Estera din Vechiul Testament. Îi cunoașteți povestea? O puteți citi în Cartea Estera. Ea a fost căsătorită cu împăratul Ahașveroș. Dar nu i se permitea să se ducă pur și simplu la el, ci avea nevoie de o permisiune specială din partea lui. Ea ar fi fost chiar omorâtă dacă ar fi intrat fără să fi întrebat înainte dacă are permisiunea. Doar atunci când împăratul îi întindea sceptrul – ca semn – i se permitea să se apropie de el și să atingă vârful sceptrului. Nu vi se pare ciudat?

   Și cum rămâne cu accesul nostru la Domnul Isus? Noi putem veni la Domnul Isus în orice moment și cu tot ceea ce ne mișcă – tot timpul! Ce Mântuitor avem! El este mult, mult mai mare decât acest împărat Ahașveroș. Dar putem veni mereu la El. Și El a făcut atât de multe pentru noi, a suferit nespus și a murit pentru noi, ca să avem viața veșnică! El ne aude întotdeauna și avem voie să-i spunem totul Lui, Cel mai măreț din întregul univers! Ce minunat! Să ne gândim din nou la acest lucru și să venim la El cu tot ceea ce ne îngrijorează.

   Despre Mântuitorul nostru putem spune: Acces tot timpul!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu