joi

Un răspuns neobișnuit

   Un bătrân, sprijinit în bastonul său robust, făcea o scurtă plimbare pe strada satului. Se vedea că bătrânului îi era greu să meargă. Pe drum a fost abordat de o cunoștință mai tânără. Cei doi s-au oprit pentru a schimba câteva cuvinte. Conversația s-a îndreptat spre viața de după moarte, iar tânărul a întrebat:
   - Ce ați răspunde dacă Dumnezeu v-ar întreba: Pe ce te bazezi, ca să nu fiu nevoit să te aduc la judecată din cauza păcatelor tale?
   Bătrânul s-a îndreptat de spate, l-a privit o clipă pe tânăr cu luare-aminte, a ridicat bastonul și a spus simplu:
   - Aș arăta spre Mântuitorul meu.
   Acesta a fost un răspuns excelent. Bătrânul cunoștea atât valoarea jertfei lui Isus Hristos, cât și pe Cel care dăruiește acest dar de nedescris. El știa că nu are de ce să se teamă în spatele sângelui vărsat al lui Hristos și că Dumnezeu l-a îndreptățit conform dreptății Sale pe cel care are credință în Isus. Pentru că bătrânul știa acest lucru, a putut să arate pur și simplu spre Mântuitorul său.
 
   Este bine ca fiecare dintre noi să poată arăta spre Fiul lui Dumnezeu glorificat în cer și să spună: „El este Mântuitorul meu. El a purtat păcatele mele în trupul Său pe lemn!”

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu