luni

100 de ani

 
   În urmă cu câteva săptămâni, un profesor pensionar din Dresda și-a sărbătorit cea de-a 100-a aniversare. Orașul a dorit să își onoreze jubiliarul într-un mod adecvat, așa că a fost organizată o mare petrecere de aniversare. Peste o sută de foști elevi au fost invitați la petrecere. Acest lucru nu a fost ușor, deoarece majoritatea dintre ei au trebuit să călătorească de departe.
   Bătrânul a fost foarte emoționat de faptul că orașul a organizat o petrecere atât de frumoasă pentru ziua sa de naștere. A fost deosebit de încântat când a putut să-i salute pe unii dintre numeroșii săi elevi.
   Bineînțeles, au fost invitați și presa și radio-ul. Pensionarul urma să dea un interviu. El a fost foarte impresionat. A răspuns la fiecare întrebare cu politețe și cu o voce fermă.
   În cele din urmă, un reporter l-a întrebat:
   - Aveți o explicație pentru faptul că ați împlinit 100 de ani?
   - Ei bine, răspunse bătrânul, nu prea știu. Nici eu nu aș fi crezut că este posibil. Și, după o scurtă pauză, a adăugat: Poate că este din cauza stilului meu de viață creștin. La urma urmei, am fost deja de două ori la biserică. Prima dată a fost pentru confirmarea mea, iar a doua oară a fost pentru nunta mea; dacă adăugăm și contribuția pentru biserică, probabil că acesta este motivul pentru care Domnul Dumnezeu m-a lăsat să îmbătrânesc atât de mult.
   O declarație șocantă! Un bătrân de o sută de ani care este în pragul veșniciei, dă un asemenea interviu! Oare a profitat de șansa de a se întoarce la Dumnezeu?

   Iar tu, dragă prieten tânăr, cu siguranță nu știi dacă vei trăi până la o sută de ani. Cât timp vrei să amâni să te întorci la Dumnezeu?
   Vino astăzi la Domnul Isus! El te așteaptă de mult timp!
   "Trebuie să vă nașteți din nou." Ioan 3.7
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu