marți

Căderea avionului!



   Un avion mic cu 2 motoare, care era în zbor de la Hanovra spre Düsseldorf, a căzut în 08.02.1988 lângă râul Ruhr pe un teren agricol! Toţi cei 21 de pasageri au murit pe loc!
   Cum s-a putut întâmpla aşa ceva? Până atunci s-au întâmplat de obicei accidente cu avioane mai mari în afara Germaniei. A fost într-adevăr unul dintre cele mai mari accidente ale aviaticii civile din Germania.
   Şi cum s-a întâmplat? Experţii au constatat că un fulger a paralizat instrumentele, iar pilotul avionului nu a putut să-l mai ţină. Martori oculari au relatat că pilotul a mai încercat să înalţe avionul, pentru ca să nu se prăbuşească pe teren locuibil.
   21 de oameni au murit pe drum spre locul de muncă, respectiv în timpul muncii! Niciunul nu a bănuit cu câteva minute înainte ceva despre această catastrofă. Ciudat este de asemenea că numai peste această vale, unde a căzut avionul, a fost o furtună puternică! Câteva sute de metri mai departe, vremea a fost cu mult mai bună.
   Au fost pregătiţi oamenii pentru moartea subită? Nu ştim. Interesant este că printre lucrurile strânse la locul accidentului, poliţia a găsit, pe lângă bijuterii, documente, fotografii, şi o Biblie! Poate au fost şi credincioşi printre cei căzuţi!
   Suntem noi pregătiţi să fim chemaţi deodată în veşnicie? Aceşti oameni au fost pe drum spre locul de muncă. Mulţi dintre voi mergeţi în fiecare zi la şcoală şi adesea sunteţi puţin conştienţi în ce pericole vă deplasaţi.
   Rugaţi-L pe Domnul Isus în fiecare dimineaţă pentru ocrotire, ca El să vă însoţească pe drumurile voastre.
   Gândeşte-te unde ai fi, dacă deodată o maşină te-ar lovi şi ai fi accidentat de moarte!
   Şi – ce ar găsi poliţia în ghiozdanul tău?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu