miercuri

Misiunea cea mare

 

   - Lisa, întinzi te rog pe frânghie rufele? Trebuie să mă întorc repede la magazin, am uitat ceva!, a auzit-o Lisa pe mama ei strigând.

   Lisa nu este încântată. Ar fi putut să se prefacă așa ca și cum nu ar fi auzit sau ar fi uitat. Dar totuși, ea merge afară și pune rufele la uscat. Nu tocmai cu toată grija. Dar apoi îi pare rău, pentru că știe exact cum dorește mama ei să vadă rufele întinse.

   - O, ce frumos sunt întinse rufele, Lisa!, a lăudat-o mama ei puțin mai târziu și drept răsplată Lisa a primit o îmbrățișare și o gumă de mestecat.

   Oameni cu o misiune mult mai mare L-au însoțit timp de trei ani pe Învățătorul lor, Isus Hristos. Ei au fost numiți „ucenicii Domnului Isus”. El le-a arătat pe Dumnezeu și dragostea Sa față de ei, a făcut multe minuni și a vindecat pe oameni. Deabia mai târziu, ei au înțeles că El a mers la moarte pentru vina lor. După trei zile, El a înviat și a trăit încă 40 de zile cu ei. Și înainte ca El să-i părăsească iarăși și să meargă în cer, El le-a dat o misiune, și anume să le spună tuturor oamenilor că ei trebuie să-L accepte ca Domn al vieții lor.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu